Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Cine a fost de vină pentru accidentul din Ialomiţa. Șoferul TIR-ului nu a adormit la volan: "Era odihnit, respectase timpii de lucru şi pauzele!"

Accidentul din Ialomița. Controverse în jurul accidentului din Ialomiţa, în care au murit zece oameni. Anchetatorii bănuiesc că şoferul TIR-ului care a izbit microbuzul ar fi adormit la volan. Ipoteza este, însă, infirmată. 

Accidentul din Ialomița. Controverse în jurul accidentului din Ialomiţa, în care au murit zece oameni. Anchetatorii bănuiesc că şoferul TIR-ului care a izbit microbuzul ar fi adormit la volan. Ipoteza este, însă, infirmată.

Accidentul din Ialomița. Cel puțin pentru moment, până când polițiștii vor primi rezultatele testelor tahografului recuperat de la bordul camionului.

Accidentul din Ialomița. Reprezentanţii firmei de transport neagă că Ștefan Ilie ar fi putut să adoarmă la volan. Ei susţin că şoferul era odihnit, respectase timpii de lucru şi pauzele.

Accidentul din Ialomița. Viorel Ștefan Ilie avea 43 de ani și era șofer profesionist cu experiență

Cine a fost de vină pentru accidentul din Ialomiţa. Șoferul TIR-ului nu a adormit la volan: "Era odihnit, respectase timpii de lucru şi pauzele!"

În noaptea tragediei din Ialomița, se oprise să-și ia o cafea, iar câteva minute mai târziu, avea să intre cu TIR-ul pe care îl conducea într-un microbuz și să omoare nouă oameni. A murit și el. Oboseala n-ar fi motivul pentru care bărbatul a intrat pe contrasens. Polițiștii așteaptă rezultatele tahografului din cabina TIR-ului.

Accidentul din Ialomița. Rezultatul tahografului din cabina TIR-ului va lămuri cauza accidentului din Ialomița

Accidentul din Ialomița. Ministrul Transporturilor a anunţat că poliţiştii au recuperat tahograful din cabina camionului şi se vor verifica timpii de odihnă şi viteza pe care o avea la impact.

Recomandari