Căutare Live

Cine a fost de vină pentru accidentul din Ialomiţa. Șoferul TIR-ului nu a adormit la volan

Accidentul din Ialomița. Controverse în jurul accidentului din Ialomiţa, în care au murit zece oameni. Anchetatorii bănuiesc că şoferul TIR-ului care a izbit microbuzul ar fi adormit la volan. Ipoteza este, însă, infirmată. 

Accidentul din Ialomița. Controverse în jurul accidentului din Ialomiţa, în care au murit zece oameni. Anchetatorii bănuiesc că şoferul TIR-ului care a izbit microbuzul ar fi adormit la volan. Ipoteza este, însă, infirmată.

Cel puțin pentru moment, până când polițiștii vor primi rezultatele testelor tahografului recuperat de la bordul camionului.

Reprezentanţii firmei de transport neagă că Ștefan Ilie ar fi putut să adoarmă la volan. Ei susţin că şoferul era odihnit, respectase timpii de lucru şi pauzele.

Accidentul din Ialomița. Viorel Ștefan Ilie avea 43 de ani și era șofer profesionist cu experiență

Cine a fost de vină pentru accidentul din Ialomiţa. Șoferul TIR-ului nu a adormit la volan

În noaptea tragediei din Ialomița, se oprise să-și ia o cafea, iar câteva minute mai târziu, avea să intre cu TIR-ul pe care îl conducea într-un microbuz și să omoare nouă oameni. A murit și el. Oboseala n-ar fi motivul pentru care bărbatul a intrat pe contrasens. Polițiștii așteaptă rezultatele tahografului din cabina TIR-ului.

Rezultatul tahografului din cabina TIR-ului va lămuri cauza accidentului din Ialomița

Ministrul Transporturilor a anunţat că poliţiştii au recuperat tahograful din cabina camionului şi se vor verifica timpii de odihnă şi viteza pe care o avea la impact.

Rezultate Loto 6/49. Vezi numere extrase duminică, 6 octombrie 2019... Accidentul din Ialomița, 15 copii orfani. A fost făcută publică lista cu numele morților: Alexandra urma să-și ia permis...
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună...
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022. Racii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022 spune că nativii din zodia Racilor se gândesc serios la...
Parteneri
Prințul Harry a fost pe front, în războiul din Afganistan. Ce rol a jucat în armata britanică
Catine.ro
Ultimele știri
x