Antena Căutare

Cine era tatăl care s-a aruncat de la etajul 10 cu bebelușul în brațe! Mama fetiței, în stare de șoc! Femeia a făcut o dezvăluire tulburătoare!

Tatăl care s-a aruncat de la etajul zece cu bebelușul lui în brațe, joi dimineață, într-un cartier nou din Braşov, era un tânăr IT-ist. Mama fetiței de trei luni se afla în locuință, cu celălalt copil al ei.

Cine era tatăl care s-a aruncat de la etajul 10 cu bebelușul în brațe! Mama fetiței, în stare de șoc! Femeia a făcut o dezvăluire tulburătoare!
Ilustrație.

Tatăl și fetița lui de trei luni au fost găsiți morți de câțiva muncitori care lucrau în apropierea blocului în care locuiau cei doi.

Bărbatul avea 37 de ani și lucre în domeniul IT, la fel ca soția lui, cu care mai avea un copil – o fetiță în vârstă de trei ani.

Soția lui a fost găsită în casă, alături de celălalt copil, în stare de șoc. Femeia a primit calmante și a recunoscut că s-a certat cu soțul ei înainte de tragedie.

Vecinii, și ei șocați de tragedie, spun că familia nu părea să aibă probleme și că erau oameni liniștiți, potrivit presei locale din Brașov.

Tragedia a fost anunțată printr-un apel la 112 la ora 7.30. Bărbatul s-a aruncat cu bebelușul în brațe într-un complex rezidenţial.

Poliţiştii braşoveni au deschis o anchetă în aceast caz. Dosarul a fost preluat de Pachetul de pe lângă Tribunalul pentru minori și familie.

Ministerul Educaţiei: 60 de unităţi de învăţământ din întreaga ţară au cursurile suspendate parţial sau total, din cauza... Patroana unei săli de jocuri din Gorj, snopită în bătaie de tatăl unui tânăr! Ce a făcut băiatul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x