Antena Căutare

Cine este bărbatul care a agresat o tânără de 20 de ani într-un bloc și a lăsat-o inconștientă! Tânăra nu și-a mai amintit nimic după ce a fost lovită

Bărbatul care a atacat-o cu bestialitate pe o tânără de 20 de ani, în scara unui bloc din Alba Iulia a fost reținut de polițiști. 

Bărbatul care a atacat-o cu bestialitate pe o tânără de 20 de ani, în scara unui bloc din Alba Iulia a fost reținut de polițiști.

Acesta are 33 de ani, a ieșit de puțin timp din închisoare, iar în urmă cu câțiva ani a fost condamnat la patru ani de închisoare, pentru că a încercat să violeze o taximetristă și i-a furat mașina.

În imaginile surprinse de camera de supraveghere se poate observa când victima aştepta liftul în momentul în care a fost lovită şi tâlhărită de agresor.

Fata trebuia să ajungă la o prietenă care locuia în blocul respectiv, însă, în urma loviturii a rămas inconştientă. Şi-a revenit singură şi a plecat acasă, fără să îşi aducă aminte ce i s-a întâmplat. Familia a dus-o la spital.


Informație de ultimă oră despre greva de la metrou! Ar putea fi suspendată!... Atenție mare! Vor fi introduse sancțiuni pentru încălcarea legii privind utilizarea buteliilor de gaz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x