Live acumObservator 06
Prime Time 20:00Sacrificiul

Cine este bărbatul găsit mort la marginea unei păduri! Omul avea 50 de ani și a ajuns la fața locului după ce a auzit niște drujbe

Bărbatul găsit mort vineri dimineață, într-o pădure de pe raza Districtului V Hărmănești, este un angajat al Ocolului Silvic Pașcani din cadrul Direcției Silvice Iași. 

Bărbatul găsit mort vineri dimineață, într-o pădure de pe raza Districtului V Hărmănești, este un angajat al Ocolului Silvic Pașcani din cadrul Direcției Silvice Iași.

În urma investigațiilor efectuate de oamenii legii, aceștia au descoperit patru arbori cu început de tăiere și un altul tăiat și abandonat.

Pădurarul Răducu G., titularul de canton silvic, a fost descoperit decedat la ora 8:15, prezentând contuzii în zona capului și a membrelor, în apropiere fiind identificați patru arbori cu început de tăiere și un altul tăiat și abandonat, existând suspiciuni că a fost victima unei agresiuni.

Răducu G., în vârstă de 50 de ani, era angajat al Direcției Silvice Iași din cadrul Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva din anul 1999 și era necăsătorit. Pădurarul era titularul Cantonului silvic 21 Lespezi și avea în pază o suprafață de 538 hectare.

„Este o zi tristă pentru toți colegii noștri din cadrul Regiei Naționale a Pădurilor - Romsilva, transmit condoleanțe rudelor și apropiaților pădurarului și vă asigur că întreg corpul silvic este alături de aceștia”, a transmis directorul general al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva, Gheorghe Mihăilescu, potrivit Digi24.

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva administrează 3.140.000 hectare fond forestier proprietarea publică a statului și asigură servicii silvice pentru circa 1.000.000 hectare fond forestier aflat în alte forme de proprietate.