Antena Căutare

Cine este CU ADEVĂRAT șoferul care a provocat ACCIDENTUL GROAZNIC din Olt. Dezvăluiri EXPLOZIVE!

Şoferul care vineri seară a provocat accidentul rutier din Olt soldat cu decesul a două persoane a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, urmând să fie dus în instanţă cu propunere de arestare preventivă. Bărbatul - care era băut la volan - a acuzat probleme de sănătate şi se află în spital sub pază. Accidentul s-a produs în timp ce pasagerul din stânga şoferului, maşina având volanul pe dreapta, transmitea live pe Facebook, el postând sâmbătă o fotografie a şoferului şi spunând că acesta l-a nenorocit.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Olt, şoferul care vineri seara a intrat cu maşina pe contrasens, lovind un autoturism care circula regulamentar, a fost reţinut pentru 24 de ore. El a fost dus iniţial în arest, dar acolo bărbatul a acuzat diverse probeleme medicale şi a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale, el afându-se în prezent în unitatea spitalicească sub pază.

Poliţiştii au stabilit că bărbatul avea o alcoolemie de 0,58 mg/l în aerul expirat. El urmează să fie dus în instanţă sâmbătă cu propunere de arestare preventivă pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ionuț Cismaru circula cu autoturismul său sub influența băuturilor alcoolice, iar la un moment dat, a pierdut controlul asupra volanului și a intrat pe contrasens, izbindu-se frontal cu un alt autoturism ce se deplasa regulamentar.

Șoferul din celălalt autoturism a murit pe loc în urma imapctului, precum și o femeie din mașina sa, Adriana, de numai 34 de ani.

Asta e meseria pe care tinerii o iubesc. Fac MII DE EURO pe lună și nu trebuie să mergi la serviciu!... BREAKING NEWS. Amenințare cu BOMBĂ în Arad! Autoritățile au intrat în alertă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x