Antena Căutare

Cine este designerul cămășii care a făcut senzație la Best FIFA Awards

Cine este designerul cămășii care a făcut senzație la Best FIFA Awards. Cămașa purtată de Kylian Mbappe, cel mai bun tânăr jucător din lume, a făcut senzație la Best Fifa Awards 2018, luni seara, pe 24 septembrie 2018

Cine este designerul cămășii care a făcut senzație la Best FIFA Awards Galerie
Cel mai bun fotbalist | twitter.com

Premiile FIFA World Cup și FIFA World Cup Best Young Player au fost câștigate de Kylian Mbappe din Franța. Astfel a devenit al doilea cel mai tânăr jucător de fotbal după Pele care a înscris în finală la Cupa Mondială.

Mai mult decât atât, munca asiduă l-a ajutat pe fotbalist să ajungă la Paris Saint-Germain, arătându-și calitățile. Calitățile care îl definesc ca fiind cel mai bun sunt viteza și inteligența de care dă dovadă pe teren.

Fotbalistul a impresionat și prin prezența sa la Best FIFA Awards și prin modul în care a ales să se îmbrace. Fotbalistul Kylian Mbappé a purtat o cămașa marca Dior.

Sursă foto: hypebeast

Cum poți susține cauza fundației Motivation România de a dona 1.000 de scaune rulante pe an persoanelor cu dizabilități... Valul de aer polar a făcut prima VICTIMĂ în România! Un tânăr a murit din cauza hipotermiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x