Antena Căutare

Cine este fiul lui Ludovic Orban! Detalii neștiute din viața tânărului Tudor

Ludovic Orban este actualul premier al României, dar detalii puține se cunosc despre viața sa privată. Cine este fiul politicianului și ce a ieșit la iveală?

Cine este fiul lui Ludovic Orban! Detalii neștiute din viața tânărului Tudor Galerie
Cine este băiatul premierului Ludovic Orban

Spre deosebire de alți politicieni români care nu s-au ferit să facă publice informații despre viețile lor private, Ludovic Orban a evitat să iasă în față cu detalii despre familia sa. Puțini sunt cei care știu, de exemplu, că acesta are un fiu pe nume Tudor Andrei.

Într-un interviu acordat regretatei Cristina Țopescu, Ludovic Orban a dezvăluit detalii incredibile despre băiatul său, care în prezent are puțin peste 20 de ani.

Cine este fiul lui Ludovic Orban! Detalii neștiute din viața tânărului Tudor

Cine este băiatul premierului Ludovic Orban

Cine este băiatul premierului Ludovic Orban

„E aplecat spre ştiinţele exacte, fizică, matematică, chimie… E şi în zona informaticii, dar spune că nu vrea să stea toată viaţa în faţa unui computer şi nu vrea să meargă spre IT. Mă bucur că învaţă, că e serios. L-am crescut foarte liber, l-am lăsat să dea cu capul de pragul de sus singur, nu l-am protejat.

Am încercat să-i spun punctul de vedere. Nu am apelat la interdicţii, la pedepse, nici măcar nu l-am ameninţat că-l opresc. Au fost unele pedepse, dar neaplicat cu nervi, ci calm şi cu explicaţii. Am trecut de perioada asta, de la 15 ani nu am mai avut niciun motiv să-i aplic vreo pedeapsă. E pe propriile picioare, caută să-şi găsească rezolvări la toate problemele cu care se confruntă”, spunea Ludovic Orban în 2017, conform celor de la voxbiz.ro.

Ce pensie iei dacă nu ai lucrat! Informația știută doar de puțini români... Sorina Manelista, momente de groază! Casa cântăreței a fost cuprinsă de flăcări (FOTO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x