Antena Căutare

Cine este jandarmul filmat în timp ce lovea protestatarii. Primele imagini cu bărbatul! Marian Godină: "Mi se pare mie sau ăsta e acelaşi jandarm?"

Jandarmeria Capitalei anunţă că a identificat jandarmul care a fost filmat sâmbătă seară când lovea manifestanţii din Piaţa Universităţii, urmând ca, în baza anchetei interne, să fie stabilite cauzele care au dus la acest comportament.

Poliţistul Marian Godină prezintă pe pagina sa de Facebook o imagine din care reiese că jandarmul filmat în timp ce lovea cu pumnul protestatarii din Piaţa Universităţii a făcut parte şi din dispozitivul care s-a aflat la DNA când liderul PSD Liviu Dragnea a fost la audieri.

"Mi se pare mie sau ăsta e acelaşi jandarm care aseară împărţea pumni? Glumesc, nu mi se pare, chiar el e. Hmmm, dar ce protectiv şi calm e de data asta", remarcă poliţistul.

Jandarmeria face verificări după ce pe reţelele sociale au apărut imagini în care jandarmul loveşte cu pumnul manifestanţii din Piaţa Universităţii.

Instituţia a anunţat că a identificat jandarmul urmând ca, în baza anchetei interne, să fie stabilite cauzele care au dus la acest comportament. Reprezentanţii instituţiei subliniază că a fost o acţiune individuală şi nu a întregului dispozitiv, precizând că există situaţii în care jandarmii din prima linie pot fi supuşi unei presiuni mari care poate duce la astfel de comportamente.

Jandarmeria Capitalei a informat că în cadrul anchetei interne va fi analizat punctual momentul în care jandarmul, a cărui identitate este cunoscută, a lovit manifestanţii din Piaţa Universităţii atunci când aceştia au rupt cordonul de jandarmi şi au împins gardurile de siguranţă, pentru a stabili ce anume a dus la o astfel de atitudine.

Jandarmii au fost prezenţi în noiembrie 2017 de două ori la DNA când a fost chemat Liviu Dragnea la sediul instituţiei.

Cea mai puternică imagine de la protestele de aseară! Cordonul de jandarmi și un copil inocent care primește fulgii de n... Marian Godină, batjocorit și amenințat de jandarmi. O domnișoară în uniformă a pornit războiul: "A ținut să îi arat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x