Antena Căutare

Cine este Maru, prietenul lui Vlad Pascu. Tânărul a jefuit un spital în căutare de droguri și s-a filmat în timpul faptei

Tudor Duma, cunoscut drept Maru este unul din prietenii lui Vlad Pascu, şoferul drogat care a omorât doi tineri în staţiunea 2 Mai. Tânărul a intrat în Spitalul Floreasca pentru a căuta medicamente ca să se drogheze şi a postat imaginile pe o reţea de socializare.

Colaj cu Vlad Pascu Galerie
Dealerul de droguri Maru a jefuit Spitalul Floreasca | Observator & Instagram

Maru face parte din cercul de prieteni al lui Vlad Pascu, autorul accidentului din data de 19 august de la 2 Mai, în urma căruia doi tineri şi-au pierdut viaţa. Tânărul a postat pe o reţea de socializare momentul în care a intrat în Spitalul Floreasca şi a vandalizat zona serviciului administrativ, dar şi pe cea de farmacie şi a furat soluţii perfuzabile deoarece nu a putut intra în depozitul de medicamente.

Individul s-a plimbat fără nici un stres mai bine de o oră prin unitatea medicală din Capitală, a umblat prin birouri şi a intrat chiar şi în două ambulanţe.

Citește și: Momentul în care tatăl lui Vlad Pascu intră cu scuterul în jurnaliști la scurt timp după ce soția sa a fost reținută 24 de ore

Maru şi-a transmis jaful pe Instagram

Sunt aici pe proprietate privată, nu îmi face nimeni nimic. Bă, e ilegal să fiu aici. uite, dacă vreau le fur. Ce-s astea? Teste antidrog, nu mă interesează! Uite, aici dacă intram, eram numărul 1. Drogurile sunt ascunse bine” , a transmis Tudor Duma pe reţelele de socializare, potrivit observatornews.ro.

Potrivit oamenilor legii, Maru este considerat a fii dealer-ul de droguri al lui Vlad Pascu, motiv pentru care procurorii DIICOT l-au audiat pe tânărul în vârstă de 19 ani.

Citește și: Marian Godină, reacție uluitoare după ce tatăl lui Vlad Pascu a agresat jurnaliștii. Ce spune polițistul despre caz

La fel ca prietenul său, Vlad Pascu, Tudor Duma a fost prins în repetate rânduri cu droguri asupra sa. Mereu anchetat, niciodată reţinut. Cantitatea era însă prea mică, aşa că a scăpat de fiecare dată. Potrivit observatornews.ro, după accidentul mortal din staţiune 2 MAI, anchetatorii antidrog au început să-l fileze pe tânăr. Pe 30 august şi 1 septembrie, l-au surprins în timp ce ar fi cumpărat mai multe zeci de grame de cannabis, pe care le-a revândut rapid. Procurorii DIICOT susţin că Maru a fost ani la rând dealer pentru tinerii bogaţi din Capitală şi era, gata oricând să împrăştie stupefiante la petrecerile de lux pe care Vlad Pascu şi alţii din anturaj le organizau.

Acum, Poliţia Capitalei cercetează şi incidentul petrecut serile trecute în Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Un hoț a intrat noaptea în Muzeul de Istorie din Piatra Neamț. Cine era, de fapt, bărbatul care a știut exact pe unde să... Cutremur cu magnitudinea 4,2 produs în judeţul Buzău. Cum s-a resimțit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x