Antena Căutare

Cine este polițistul care i-a spus Alexandrei ”să nu mai țină linia ocupată!” Bărbatul este tatăl unei adolescente

Vasilică Viorel Florescu, operator al Serviciului Național de Urgență - 112, omul care a vorbit cu Alexandra, tânăra ucisă de Gheorghe Dincă, și care i-a spus ”să nu mai țină linia ocupată” este tatăl unei fetițe. 

Vasilică Viorel Florescu, operator al Serviciului Național - 112, omul care a vorbit cu Alexandra, tânăra ucisă de Gheorghe Dincă, și care i-a spus ”să nu mai țină linia ocupată” este tatăl unei fetițe.

Potrivit Libertatea, operatorul care a vorbit cu Alexandra și care a fost lipsit de compasiune atunci când aceasta a cerut ajutor, este tatăl unei fetițe, care este elevă.

Citește și: Fost operator 112: "N-ar fi omorât-o pe Alexandra dacă polițiștii nu sunau înapoi! Băi, tată, nu te duci să cumperi cremă pentru răni dacă ai de gând o ucizi!"

Bărbatul este tatăl unei fete în vârstă de 13 ani, care este elevă. De asemenea, declarația de avere a acestuia a arătat că are un alariu anual de 40.000 de la Ministerul Afacerilor Interne, două terenuri în Slatina, un apartament şi două maşini marca Volkswagen.

Citește și: La ultimul apel la 112, Alexandrei i s-a spus că poliţiştii vin spre ea și o vor salva. Fata a plâns și a implorat la telefon

Conform stenogramelor, Alexandra a sunat la 112 disperată, iar polițistul, care a fost Vasilică Viorel Florescu, nu o crede că a fost violată și legată: ”Bine, bine, stai acolo. Rămâi acolo că îţi trimit eu echipaj, dar nu mai ţine linia ocupată!”

Citește și: Mesajul cutremurător al Alexandrei Măceșanu: "Vara asta va fi de neuitat". Cu 38 de zile înainte de dispariție, a simțit că ceva se va schimba în lume!

Peste 650.000 de rusoaice cer o lege împotriva violenţei domestice... Aproximativ 200 de persoane au fost evacuate din Caracal, după ce s-au înregistrat scurgeri de la un vagon încărcat cu p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x