Antena Căutare

Cine este tânăra care și-a transmis moartea LIVE, pe Facebook. Ultimele ei cuvinte, sfâșietoare:”Condu, bă, ca lumea!”

Femeia care și-a transmis moartea LIVE, pe Facebook, este o tânără în vârstă de doar 25 de ani. Ea a fost rănită în urma accidentului produs în Craiova, însă medicii n-au putut să o salveze, astfel că a murit câteva ore mai târziu.

Conform Antena 3, tânăra, originară din comuna Siliștea Crucii, se afla pe scaunul din dreapta față, într-o mașină condusă de un șofer de 25 de ani, din Craiova. În mașină, pe bancheta din spate, se afla a treia persoană - o altă femeie. Din păcate, însă, șoferul a pierdut controlul asupra volanului, iar mașina s-a izbit de un stâlp.

Cu doar câteva secunde înainte de impact, femeia poate fi auzită în timp ce țipă: ”Condu, bă, ca lumea”. În secunda următoare se produce impactul, iar tânăra din față scapă telefonul din mână. Transmisiunea, însă, continuă, auzindu-se gemetele și strigătele de ajutor ale celor aflați în mașină.

Cele trei persoane au ajuns la spital, cel mai grav rănită fiind tânăra de 25 ani, care a decedat ulterior, şi care se afla pe scaunul din dreapta şoferului.

Ministrul Muncii anunță amânarea creșterii alocațiilor: "Poate din iulie!" Legea fusese promulgată de președin... ANSVSA: Peste 600 de focare de pestă porcină, active în întreaga ţară/ Peste 550.000 de porci au fost sacrificaţi de la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x