Antena Căutare

Cine este tânărul găsit spânzurat într-un loc de joacă din Craiova. Bogdan avea doar 21 de ani și era fiul unui medic

Tânărul găsit spânzurat, joi dimineață, într-un loc de joacă din Craiova, este un student în vârstă de 21 de ani, fiul unui medic din oraș. 

Potrivit presei locale, tânărul găsit spânzurat de un tobogan este Bogdan Bojan, un student la Facultatea de Automatică. Se pare că acesta era fiul unui medic din oraș, iar mama lui era contabil.

Potrivit apropiaților, în ultima vreme, acesta începuse să consume droguri. Părinţii au divorţat în urmă cu mai mulţi ani, iar Bogdan locuia împreună cu mama sa, care suferise recent un accident vascular. Poliţiştii nu au găsit până acum un bilet de adio pe care să-l fi lăsat tânărul. Potrivit IPJ Dolj, băiatul a fost găsit spânzurat de tobogan cu o sfoară din rafie de către un locatar din zonă, care ulterior a anunțat Poliția.

În cauză poliţiştii au deschis o anchetă şi desfăşoară cercetări pentru a lămuri împrejurările producerii evenimentului.

Condiţiile inimaginabile în care muncea un român în Belgia: dormea printre fiare și lucra 69 de ore pe săptămână... Restricții de trafic în Capitală de ziua Armatei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x