Antena Căutare

Cine este tânărul găsit mort într-un parc din Buzău. Vasile fusese abandonat de părinți și s-a sinucis după ce a rămas pe drumuri 

La mai bine de 24 de ore de la descoperirea teribilă făcută în parcul din Buzău, unde a fost găsit un trup neînsuflețit, apar detalii sfâșietoare. Mai exact, tânărul găsit mort este Vasile Burtea, un tânăr care tocmai împlinise 18 ani și părăsise apartamentul administrat de Protecția Copilului. 

Cine este tânărul găsit mort într-un parc din Buzău

reporterbuzoian.ro

Vasile Burtea, descris de prieteni și apropiați ca fiind ”vesel și sociabil”, a fost abandonat de părinți la naștere. În copilărie, însă, el a fost dat în plasament unei familii din Nehoiu, iar după absolvirea gimnaziului şi admiterea la liceu fusese mutat într-o locuinţă de tip rezidenţial din cartierul Dorobanţi.

În ultimele zile, însă, el n-a mai fost văzut de cunoscuții săi, însă dispariția lui nu a sesizat-o nimeni. Abia acum, după ce s-a aflat de faptul că s-a sinucis, oamenii au început să vorbească.

”Deocamdată sunt singurul ce o să ma interesez înspre a-i permite o înmormântare cât de cât decentă. Toţi cei care doriţi să ajutaţi cu ce puteţi, vă rog să-mi scrieţi în privat. Vasile Burtea nu are părinţi sau posibilităţi pentru a-şi încheia ultima parte a vieţii sale cu decenţă”, scrie pe Facebook Petre Ilie, prieten al băiatului.

De asemenea, într-un alt mesaj, un buzoian a criticat sistemul de asistență socială: ”Dacă s-a schimbat atât de mult după ce a plecat de la Mlăjet şi a ajuns într-o situaţie atât de disperată, fără ca cineva să observe, este şi dovada unui sistem de asistenţă socială defect, care nu le oferă acestor copii şanse reale la o viaţă normală. Pe ei îi aduce barca de salvare doar până la 100 de metri de mal unde îi aruncă în apă fără să-i pese dacă au învăţat sau nu să înoate. Un suflet de om faţă de care familia lui, satul român, noi, toţi, am eşuat lamentabil”, a scris Sorin Gavriloiu, preot în satul Mlăjet, oraşul Nehoiu.

Vasile Burtea a fost găsit mort duminică, în Parcul Marghiloman, într-o zonă în care apa are un metru și jumătate. Autoritățile cred că ar fi stat în apă cel puțin două zile. Necropsia va arăta, însă, cu exactitate, cum a murit tânărul.

Cine ar putea beneficia de scutirea impozitului pe venitul din chirii!... Fiul lui Sile Cămătaru, prins de polițiști după o urmărire ca-n filme, cu focuri de arme. Tânărul era căutat din octombr...

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Remedii împotriva răcelii și gripei. Cum îți poți stimula imunitatea
Pentru că a venit sezonul rece și cazurile de viroze sunt tot mai dese, ți-am pregătit o...
Horoscopul zilei de 9 decembrie 2022.  Săgetătorii vor lucra din greu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 9 decembrie 2022 spune că Săgetătorii vor lucra din greu astăzi pentru...
Parteneri
De ce se îndrăgostesc ceilalți de tine, în funcție de zodia ta
Catine.ro
Ultimele știri
x