Antena Căutare

”Cine nu sare, nu vrea schimbare!” versus ”Apărăm democrația”! Mii de persoane, în cea de a zecea zi de proteste

Aproximativ 1.000 de persoane se află, la ora transmiterii acestei ştiri, în Piaţa Victoriei din Capitală, pentru cea de a zecea zi de proteste. Manifestanţii scandează "Hoţii", "Demisia", "DNA să vină să vă ia", "PSD, ciuma roşie" şi suflă în vuvuzele. Circulaţia se desfăşoară normal în zonă. Şi în faţa Palatului Cotroceni continuă protestele, pentru a cincea zi la rând, la ora transmiterii acestei ştiri fiind aproximativ 300 de manifestanţi.

Aproximativ 1.000 de persoane se află, la ora transmiterii acestei ştiri, în Piaţa Victoriei din Capitală, pentru cea de a zecea zi de proteste. Manifestanţii scandează "Hoţii", "Demisia", "DNA să vină să vă ia", "PSD, ciuma roşie" şi suflă în vuvuzele.

Circulaţia se desfăşoară normal în zonă. Şi în faţa Palatului Cotroceni continuă protestele, pentru a cincea zi la rând, la ora transmiterii acestei ştiri fiind aproximativ 300 de manifestanţi.

În Piaţa Victoriei din Capitală se află, la această oră, aproximativ 1.000 de protestatari, care fluieră şi scandează "Cine nu sare nu vrea schimbare", "PSD, ciuma roşie". Circulaţia a fost blocată dinspre Bulevardul Kiseleff spre Calea Victoriei. Oamenii continuă să vină în grupuri mici de la ieşirile de metrou şi de pe străzile adiacente pieţei.

De cealaltă parte, alte aproximativ 400 de persoane protestează și în fața Palatului Cotroceni. Circulația a fost oprită și pe bd. Gheorghe Marinescu, după ce anterior fusese oprită pe bd. Eroii Sanitari. Oamenii scandează împotriva președintelui Klaus Iohannis. Pe pancarte se poate citi "Nu vrem rațe la palat, vrem guvernul cel votat", "Suntem apărătorii democrației".

După cutremurele de ieri, specialiștii avertizează! Va urma un seism de peste 6 grade pe Richter... Peste 50 de mii de carduri de sănătate pentru persoanele decedate. Statul s-a apucat să-i trateze pe cei morţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x