Live acumFilm: Ultima reduta (SUA 2013)
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Cine se afla în șalupa pe care s-au găsit droguri în valoare de 300 de milioane de euro: „Vorbeau altă limbă”

Ancheta în plină desfășurare la Sulina.  O şalupă răsturnată, cu peste o tonă de droguri, a fost descoperită de către un localnic, în Delta Dunării, la 10 kilometri depărtare de Sf. Gheorghe. Acesta a alertat autoritățile, iar zeci de polițiști au împânzit zona

Ancheta în plină desfășurare la Sulina. O şalupă răsturnată, cu peste o tonă de droguri, a fost descoperită de către un localnic, în Delta Dunării, la 10 kilometri depărtare de Sf. Gheorghe. Acesta a alertat autoritățile, iar zeci de polițiști au împânzit zona, informează observator.tv.

Potrivit primelor informații, polițiștii au demarat o acțiune de depistare a persoanelor care se aflau pe șalupa în care au fost găsite stupefiantele. Martori sub protecția anonimatului susțin că săptămâna trecută ar fi ajuns în zona satului Sf. Gheorghe două şalupe, cu doi români, doi spanioli şi o femeie a cărei naţionalitate nu este precizată: „Femeia vorbea o altă limbă. Nu mi-am dat seama, dar nu era spaniolă”, ar fi susținut unul dintre martori.

Recomandari