Antena Căutare

Al 13-lea salariu se acordă şi în mediul privat! Cine sunt românii care vor primi bani în plus în luna decembrie

Dacă până acum doar angajații care lucrau la stat se bucurau de al 13-lea salariu, de acum și persoanele care activează în mediul privat vor primi acest beneficiu. 

Dacă până acum doar angajații care lucrau la stat se bucurau de al 13-lea salariu, de acum și persoanele care activează în mediul privat vor primi acest beneficiu.

În ultima perioadă, angajatorii au îmbunătățit pachetele salariale și ofertele de angajare, astfel că mai multe categorii de români beneficiază de al 13-lea salariu.

„Nu mai puţin de o treime dintre angajatorii români oferă acest beneficiu, sub o formă sau alta. Unii oferă acest salariu în mai multe etape, ca şi cum acesta ar urma normele unei prime de loialitate”, informează legislatiamuncii.ro.

Al 13-lea salariu este acordat angajaţilor şi de 37% din companiile din domeniul tehnologiei (firme cu activităţi de cercetare-dezvoltare). De asemenea, angajații din IT din Vestul ţării (Timişoara, Cluj-Sibiu) primesc sume-bonus.

De asemenea, multe dintre angajatori își vor recompensa angajaţii, sub o forma sau altă, la final de an.

A apărut mama copiilor care au fost abandonați la poarta Spitalului din Alexandria! Cine este femeia care și-a lăsat băi... Au fost prinși ”piraţii de TIR-uri”! Cine sunt bărbații care au furat laptopuri și produse electrocasnice de 50.000 de e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x