Antena Căutare

Cine vrea artificii la nuntă și la petreceri, trebuie să plătească o taxă. 300 de lei PE MINUT pentru focul de la miezul nopții!

Cine vrea să aibă o nuntă sau o petrecere de vis și să-și delecteze invitații cu focuri de artificii, trebuie să umble serios la teșcherea. Potrivit unui proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a Consiliului General al Primăriei Capitalei (CGMB), ședință care va avea loc pe 8 iunie, bucureștenii amatori de astfel de momente vor fi nevoiți să adauge cheltuielilor inițiale, o mică avere

Cine vrea să aibă o nuntă sau o petrecere de vis și să-și delecteze invitații cu focuri de artificii, trebuie să umble serios la teșcherea. Potrivit unui proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a Consiliului General al Primăriei Capitalei (CGMB), ședință care va avea loc pe 8 iunie, bucureștenii amatori de astfel de momente vor fi nevoiți să adauge cheltuielilor inițiale, o mică avere.

300 de lei per minut. Acesta va fi tariful pentru bucureștenii care și-au programat un foc de artificii la petrecerile private.

Cei care folosesc aceste efecte pirotehnice fără avizul autorităților locale riscă amenzi de până la 5.000 de lei.

Moșii de vară în credința românească. Ce nu trebuie să faci cu orice preț în această zi sfântă!... Vestea de care ne temeam! Vremea se schimbă radical. Ploi însemnate cantitativ în toată țara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x