Antena Căutare

Ciocolata le distruge copilăria! Cele mai nocive mărci din România!

Reprezentanţii Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România (ANPCPPS) au aflat câte E-uri conţin mărcile de ciocolată din România! “Scopul acestei acţiuni a fost acela de a atrage atenţia consumatorilor asupra importanţei citirii informaţiilor pe care le au la îndemână”, a precizat Alexandra Machitescu, PR în cadrul organizaţiei.

Ciocolata le distruge copilăria! Cele mai nocive mărci din România!
| obiectiv.info

Reprezentanţii Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România (ANPCPPS) au aflat câte E-uri conţin mărcile de ciocolată din România!

“Scopul acestei acţiuni a fost acela de a atrage atenţia consumatorilor asupra importanţei citirii informaţiilor pe care le au la îndemână”, a precizat Alexandra Machitescu, PR în cadrul organizaţiei.

S-a luat eticheta şi s-a calculat numărul de substanţe considerate dăunătoare, celebrele E-uri, care se află în conţinutul acestor dulciuri.

Aditivii sunt blamaţi de nutriţionişti și recomandă părinților înlocuirea dulciurilor oferite copiilor, printre ele numărându-se și ciocolata, cu fructele şi legumele.

Vezi cele mai nocive mărci de ciocolată din România, pe doctorulzilei.ro

Marea bătaie, la Mica Unire! Pe fasole...... Vestea care seamănă panică: "S-ar putea emite COD ROŞU"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x