Live acumObservator 12
Prime Time 20:00Observator Sport

Ciocolata le distruge copilăria! Cele mai nocive mărci din România!

Reprezentanţii Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România (ANPCPPS) au aflat câte E-uri conţin mărcile de ciocolată din România! “Scopul acestei acţiuni a fost acela de a atrage atenţia consumatorilor asupra importanţei citirii informaţiilor pe care le au la îndemână”, a precizat Alexandra Machitescu, PR în cadrul organizaţiei.

obiectiv.info

Reprezentanţii Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România (ANPCPPS) au aflat câte E-uri conţin mărcile de ciocolată din România!

“Scopul acestei acţiuni a fost acela de a atrage atenţia consumatorilor asupra importanţei citirii informaţiilor pe care le au la îndemână”, a precizat Alexandra Machitescu, PR în cadrul organizaţiei.

S-a luat eticheta şi s-a calculat numărul de substanţe considerate dăunătoare, celebrele E-uri, care se află în conţinutul acestor dulciuri.

Aditivii sunt blamaţi de nutriţionişti și recomandă părinților înlocuirea dulciurilor oferite copiilor, printre ele numărându-se și ciocolata, cu fructele şi legumele.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro