Antena Căutare

Ciomu, doctorul care i-a taiat organul genital unui pacient, poate profesa din nou

UPDATE 15.40: Medicul Naum Ciomu, condamnat pentru mutilarea unui pacient, poate profesa din nou. Aceasta este decizia definitiva a Curtii de Apel din Bucuresti care a respins luni contestatia Colegiului Medicilor din Capitala. Potrivit deciziei magistratilor, Ciomu poate sa practice medicina, nu si chirurgia.

Naum Ciomu a contestat decizia Colegiului Medicilor Bucuresti de a i se interzice practicarea profesiei de medic. El nu mai vrea sa fie chirurg urolog, ci a cerut sa lucreze in alte specializari. Astazi, se asteapta ca judecatorii sa dea verdictul final in "cazul Ciomu".

Curtea de Apel Bucuresti decide astazi daca Ciomu revine la statutul de medic.

Doctorul a contestat decizia Colegiului Medicilor Bucuresti de a i se interzice practicarea profesiei de medic. Iar in prima instanta, Tribunalul Bucuresti a decis ca Ciomu are voie sa profeseze, dar nu mai poate fi chirurg urolog.

Decizia judecatorilor a fost insa contestata la randul sau de Colegiul Medicilor, iar astazi de asteapta sentinta definitiva si irevocabila.

Ciomu a fost condamnat, in 2007, pentru malpraxis, dupa ce a sectionat organul genital unui pacient in timpul unei interventii chirurgicale.

Cum arata autostrazile din Romania... Ancheta la spitalul CFR 2: Seful sectiei de ginecologie, demis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x