Antena Căutare

Ciorile din Timisoara, alungate cu impuscaturi transmise la difuzoare

Timisorenii se confrunta cu o invazie de ciori in parcul Catedralei Mitropolitane, pentru care primarul a gasit o solutie, dar aceasta nu este agreata de toata lumea. Edilul vrea sa monteze in zona mai multe boxe  din care se vor auzi inregistrari cu impuscaturi, care ar trebui sa alunge pasarile.

Primarul Nicolae Robu a declarat ca primit mai multe solutii pentru rezolvarea problemei, dar nu poate fi de acord decat cu instalarea unor boxe.

„Daca legea ar permite partide de vanatoare, orice solutie legala ar putea fi luata in discutie. Cum legea nu permite asta, nu putem lua in considerare decat simulari. Prima intentie de actiune concreta este aceasta: sa simulam impuscaturi, prin boxe”, a precizat edilul, conform Mediafax.

Presedintele Asociatiei Judetene a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi sustine ca sunetele de impuscaturi nu vor face decat sa sperie ciorile, pe moment, apoi pasarile se vor intoarce la cuiburile lor.

Foto: gardensandwildlife.com

Vremea cu Flavia Mihasan: "Avem temperaturi de vara, in continuare"... Liceu de viitor! Un director de scoala din Arad revolutioneaza invatamantul romanesc!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x