Antena Căutare

Circulatia a 138 de trenuri, afectata de protestul de la CFR

Incetarea desfasurarii activitatii in intervalul orar 7.00-9.00 a afectat circulatia a 138 de trenuri, aflate in grafic pe raza regionalelor Bucuresti, Craiova, Cluj, Iasi, Galati si Constanta, acestea acumuland, in total, 10.468 minute de intarziere. "CFR" SA face precizarea ca niciun tren nu a stationat pe traseu, acestea fiind oprite doar in statii.

Circulatia a 138 de trenuri, afectata de protestul de la CFR
| Intact Images

Protestul spontan a fost declansat din cauza intarzierii cu o zi a celei de-a doua transe (lichidarea) aferenta lunii decembrie.

Reprezentantii administratiei au instiintat federatiile sindicale, cu putin timp in urma, ca joi 17 ianaurie 2013 salariatii vor primi ce-a de a doua transa (lichidarea) aferenta lunii decembrie.

Compania Nationala de Cai Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest eveniment si recomanda publicului calator ca inainte de efectuarea calatoriei sa solicite informatii despre intarzierile care se inregistreaza in traficul feroviar la statiile si agentiile CFR din Bucuresti si din tara, la telefon 021/9521.

sursa: Income Magazine

foto: Intact Images

Haos in garile din Romania! Angajatii din sase regionale CFR au protestat pentru ca nu si-au primit salariile din luna d... Accident rutier in Ciorogarla, in apropiere de A1: Un microbuz plin cu calatori s-a rasturnat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x