Antena Căutare

Ploile torențiale nu contenesc! Circulaţia feroviară, oprită între două staţii din Prahova, după ce calea ferată a fost acoperită de ape

Circulația feroviară între Valea Călugărească și stația Ploiești Est, județul Prahova a fost oprită, vineri seară, din cauza ploilor puternice și a viiturii, întrucât calea ferată a fost acoperită de ape. 

Circulația feroviară între Valea Călugărească și stația Ploiești Est, județul Prahova a fost oprită, vineri seară, din cauza ploilor puternice și a viiturii, întrucât calea ferată a fost acoperită de ape.

Anunțul a fost făcut de către purtătorul de cuvânt al CFR, Oana Brânzan, care a precizat că că între staţiile Valea Călugărească şi Ploieşti Est nu se circulă, calea ferată fiind acoperită de ape.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Între Valea Călugărească şi Ploieşti Est, calea ferată este acoperită de ape. Pe teren sunt angajaţii de la secţia linii şi ne-au transmis că nu este posibilă continuarea circulaţiei până nu se opreşte ploaia torenţială”, a spus Brânzan.

O nouă avertizare de vreme rea! Cod portocaliu de ploi torențiale și grindină, în mai multe județe din țară!

Mai multe trenuri staţionează temporar în gările de pe traseu. Este vorba de trenurile 1754, 5074, 15056 şi 1576 pentru direcţia Bucureşti şi de trenurile 5055, 1755, 5007,15003 şi 1665 din direcţia Bucureşti pentru Buzău.

Judeţul Prahova este sub atenţionare meteorologică de vreme rea.

Citește și: Este Cod portocaliu de ploi torenţiale, vijelii și grindină! Zonele afectate, până sâmbătă dimineață

De asemenea, potrivit ISU Bistriţa-Năsăud, terenul accelerat 1831 este garat în gara Feldru, din cauză că nu se poate circula pe linia ferată.

”Circulaţia feroviară este întreruptă până la îndepărtarea aluviunilor de pe şinele de cale ferată”, anunţă ISU Bistriţa-Năsăud. Persoanele care se aflau în tren aşteaptă în tren până la deblocare, arată sursa citată.

Experiență unică pentru jurnaliștii din avion, alături de Papa Francisc. Suveranul a călătorit ca un om obișnuit... La 20 de ani distanță. Imagini cu Papa Ioan Paul al Doilea în România în 1999...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x