Antena Căutare

Circulaţia feroviară pe una dintre magistralele care leagă vestul de Capitală este blocată după ce un tren marfar a deraiat

Circulaţia feroviară pe una dintre magistralele care leagă vestul de Capitală este blocată după ce, seara trecută, un tren marfar a deraiat. Unul dintre cele 24 de vagoane pline cu motorină şi benzină a sărit de pe şine, într-o pantă, iar mecanicul a reuşit după zeci de metri să oprească garnitura.

Nimeni nu a fost rănit, însă trenurile care circulau pe magistrala afectată au avut întârzieri foarte mari. Călătorii unui tren care se îndreptau spre Capitală, au fost preluaţi de un autocar până la o altă staţie.

Garinitura de tren aparţine unui operator privat. Venea de la Ploieşti şi avea destinaţia Arad. Într-o pantă dintre localităţile Valea Albă şi Balotă unul dintre vagoanele cu motorină a sărit de pe şine. Pompierii au fost solicitaţi să intervină.

Pompierii au constat că existau scurgeri din respectiva garnitură, însă au prevenit producerea unui incendiu, astfel că nu a fost pericol pentru populaţia din împrejurimi. Totuşi, de suferit au avut călătorii care circulau pe ruta Timişoara Bucureşti.

Garnitura are 24 de vagoane si este incarcata cu motorina si benzina. Intr-o panta, penultimul vagon a sarit de pe sine si a continuat drumul cateva zeci de metri. Autoritatile au intervenit la fata locului pentru a se asigura ca din vagonul deraiat nu sunt scurgeri de combustibil. Garnitura apartine unui operator privat si venea de la Ploiești, cu destinatia Arad. Polițiștii, dar si reprezentanti ai CFR au deschis o ancheta pentru a stabili cum s-a produa incidentul.

Practic ruta Timisoara - Bucuresti e blocata pana maine cel putin dupa ce se lumineaza cand vor veni cei de la cfr sa repuna vagonul pe sine

Incendiu la o garsonieră din Galaţi, mai multe persoane fiind evacuate din bloc din cauza fumului dens şi a riscului de ... Cină caritabilă pentru cei nevoiași, în Braşov. Invitații au servit un meniu regal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x