Circulatia pe Autostrada Soareului, ingreunata din cauza numarului mare de turisti

Circulatia pe Autostrada Soarelui, in zona Cernavoda, este aglomereata din cauza numarului mare de turisti care se indreapta spre litoral. De asemenea, se circula cu greutate si intre statiunile de pe litoral."Ne asteptam ca un numar de cel putin 40.000 de autoturisme sa intre in cursul zilei de sambata in judetul Constanta, dinspre Bucuresti", au declarat reprezentantii Serviciului Politiei Rutiere Constanta.

Autoritatile au recomandat soferilor rute ocolitoare Harsova - DN 2A sau Ostrov - DN3, unde se traverseaza Dunarea cu bacul.

In plus, circulatia este intrerupta pe DN22C, in zona Cernavoda, din cauza lucrarilor la podul peste Canalul Dunare - Marea Neagra. Aici traficul a fost deviat prin municipiul Cernavoda, pe DJ223C Cernavoda - Stefan cel Mare.

In hotelurile de pe litoral erau cazati, oficial, sambãtã dimineata, peste 170.000 de turisti, la care se adauga alte cateva mii de persoane care au ales sa se cazeze la particulari sau in campinguri.

Se estimeaza ca peste 200.000 de persoane vor ajunge in acest weekend la mare.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri