Antena Căutare

Ultima oră! Circulaţia tramvaiului 41, blocată miercuri dimineață din cauza unui accident! Un bărbat, dus de urgență la spital

Circulaţia tramvaiului 41 este blocată miercuri dimineaţă, pe ambele sensuri, din cauza unui accident ce s-a produs la intrarea pe Bulevardul Mărăşti.

Circulaţia tramvaiului 41 este blocată miercuri dimineaţă, pe ambele sensuri, din cauza unui accident ce s-a produs la intrarea pe Bulevardul Mărăşti.

Anunțul a fost făcut chiar de Societatea de Transport București (STB), pe Twitter. Se pare că un vatman a accidentat un bătrân de 90 de ani.

Reprezentanții Societății de Transport București (STB) au anunțat, miercuri, pe Twitter, că tramavaiele linie 41 sunt blocate din cauza unui accident rutier.

Accidentul s-a produs în zona intersecției Bulevard Averescu cu Bulevardul Mărăști.

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, în jurul orei 08:30, conducătorul tramvaiului liniei 41 care se deplasa pe Bulevardul Averescu, la intersecția cu Bulevardul Mărăști, direcția către Piața Presei, a surprins și accidentat un bărbat în vârstă de 90 ani.

Victima a fost transportată la spital, iar acum polițiștii fac cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului.

Vești excelente pentru români! Aceste persoane vor beneficia de un nou tip de concediu, pe lângă cel de odihnă ori medic... Raluka, Oana Roman, Dima Trofim și nea Mărin Barbu vor ghici cine se ascunde în spatele măștilor, la “Scena misterelor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x