Căutare Live

Circulaţia unor tramvaie din București a fost blocată

Circulaţia tramvaielor pe linia 41, pe Şoseaua Crângaşi, a fost reluată vineri seara, după 70 de minute de blocaj generat de o defecţiune tehnică. 

UPDATE: Circulaţia tramvaielor pe linia 41, pe Şoseaua Crângaşi, a fost reluată vineri seara, după 70 de minute de blocaj generat de o defecţiune tehnică. Tramvaiele liniilor 40 şi 56 sunt blocate, din cauza unui copac înclinat spre carosabil, pe Bulevardul Basarabia, după staţia Piaţa Hurmuzachi, sens Piaţa Sf. Vineri.

De asemenea, pe Şoseaua Progresului, în staţia Spătarul Preda, sens Piaţa Danny Huwe, tramvaiele liniilor 10, 11, 25 şi 47 au stat blocate 20 minute, în intervalul orar 20:10 - 20:30, din cauza unui cablu căzut pe reţea.

Circulaţia tramvaielor pe linia 41 a fost blocată, vineri seara, pe Şoseaua Crângaşi, în urma unei defecţiuni tehnice.

Anunțul a fost făcut de Societatea de Transport Bucureşti (STB) pe Twitter.

Pentru preluarea călătorilor s-a înfiinţat o linie navetă de autobuze.

Compania de transport a precizat că s-au dispus mijloace de intervenţie pentru a remedia problema.

Recent, tramvaiul 41 a mai fost blocat în zona Ghencea, din cauza unui alt tramvai defect. S-a intervenit pentru rezolvarea problemei.

Și-a pierdut tot salariul la păcănele, așa că și-a ieșit din minți! Gestul incredibil pe care l-a făcut când au venit ja... Gripa a mai făcut o victimă! Bilanțul negru a crescut la 148! Unde a fost confirmat decesul...
Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x