Antena Căutare

Dezastru in trafic! Primaria a pus la dispozitia bucurestenilor un tel verde pentru sesizari

In Capitala, circulatia este blocata pe mai multe linii de troleibuze si tramvaie, din cauza crengilor care au cazut pe strada, in urma vijeliilor

UPDARE 14.00: Centrul INFOTRAFIC precizeaza ca pe DN10, la Intorsura Buzaului, in judetul Covasna, circulatia este blocata din cauza unui TIR care a derapat de pe carosabilul acoperit cu zapada. Se estimeaza ca se va circula normal peste aproximativ o ora.

UPDATE 13.00: Primaria Municipiului Bucuresti a pus la dispozitia celor care au probleme din cauza ploilor un tel verde pentru sesizari privind RADET, ENEL, ApaNova: 0800.800.868 (apel gratuit).

Liniile de tramvai 1, 8, 11, 25 si troleibuzele 93 si 96 din Capitala sunt blocate din cauza unor copaci rupti de vant care au cazut pe carosabil, informeaza purtatorul de cuvant al Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB), Constantin Tobescu, citat de Mediafax.

De asemenea, circulatia pe linia tramvaielor 1, 8, 11 si 25 este blocata din cauza unui copac rupt de vant care a cazut in dreptul statiei Inox, de pe Soseaua Progresului.

Nici troleibuzele 93 si 96 nu circula tot din cauza unui copac rupt de vant pe Bulevardul Vasile Milea.

Echipele de interventie ale RATB incearca sa elibereze drumurile blocate.

Capitala si judetele Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Tulcea si Constanta sunt de luni, ora 21.00 pana miercuri, la ora 02.00, sub cod portocaliu de ploi, potrivit Antena 3.

Aveti mare grija! Maine este o zi in care tensiunea pluteste in aer! Horoscopul de marti, 1 octombrie... Porturi INCHISE: Vezi AICI imagini LIVE de la malul marii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x