Căutare Live

După ploaie, mii de români își pun viețile în pericol fără să știe. Mai multe persoane au ajuns la spital în stare gravă!

Ploaia din ultimele zile a umplut de ciuperci păşunile şi pădurile din ţară! Şi, după cum ştim că se întâmplă an de an, oamenii s-au apucat să le culeagă, fără să ştie cum se deosebesc cele bune de cele otrăvitoare.

Ploaia din ultimele zile a umplut de ciuperci păşunile şi pădurile din ţară! Şi, după cum ştim că se întâmplă an de an, oamenii s-au apucat să le culeagă, fără să ştie cum se deosebesc cele bune de cele otrăvitoare. Din această cauză, şapte arădeni au ajuns, deja, în stare gravă la spital. Aşa că specialiştii au lansat eterna recomandare: dacă nu ştiţi să le alegeţi, mai bine le cumpăraţi de la cei care se pricep la asta.

În România cele mai răspândite ciuperci sălbatice sunt Marasmius Oreades sau bureţii de rouă. Apar de obicei în zonele cu sol nisipos, la marginea pădurilor, iar uneori pe pajişti şi în luminişuri. Iar în locul în care cresc, iarba este mai mică şi de un verde mult mai intens.

În ciuda avertismentelor medicilor, la început de vară, saloanele spitalelor se umplu de pacienţi intoxicaţi cu ciuperci. Specialiştii avertizează populaţia să nu ignore simptomele şi să se prezinte la medic

La mulți ani, Constantin și Elena! Cele mai frumoase mesaje cu urări pentru sărbătoriții zilei... Incidente la metrou. Mii de oameni s-au călcat în picioare pe peroanele din București!...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri