Antena Căutare

După ploaie, mii de români își pun viețile în pericol fără să știe. Mai multe persoane au ajuns la spital în stare gravă!

Ploaia din ultimele zile a umplut de ciuperci păşunile şi pădurile din ţară! Şi, după cum ştim că se întâmplă an de an, oamenii s-au apucat să le culeagă, fără să ştie cum se deosebesc cele bune de cele otrăvitoare.

Ploaia din ultimele zile a umplut de ciuperci păşunile şi pădurile din ţară! Şi, după cum ştim că se întâmplă an de an, oamenii s-au apucat să le culeagă, fără să ştie cum se deosebesc cele bune de cele otrăvitoare. Din această cauză, şapte arădeni au ajuns, deja, în stare gravă la spital. Aşa că specialiştii au lansat eterna recomandare: dacă nu ştiţi să le alegeţi, mai bine le cumpăraţi de la cei care se pricep la asta.

În România cele mai răspândite ciuperci sălbatice sunt Marasmius Oreades sau bureţii de rouă. Apar de obicei în zonele cu sol nisipos, la marginea pădurilor, iar uneori pe pajişti şi în luminişuri. Iar în locul în care cresc, iarba este mai mică şi de un verde mult mai intens.

În ciuda avertismentelor medicilor, la început de vară, saloanele spitalelor se umplu de pacienţi intoxicaţi cu ciuperci. Specialiştii avertizează populaţia să nu ignore simptomele şi să se prezinte la medic

De unde puteți comanda istalații de încălzire și sanitare?... Incidente la metrou. Mii de oameni s-au călcat în picioare pe peroanele din București!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x