Consiliul Județean Ilfov se închide după ce o angajată a fost depistată pozitiv pentru coronavirus. Președintele CJ: ”S-a infectat la metrou!”

Alertă la Consiliul Județean Ilfov. Activitatea instituției va fi suspendată temporar, după ce a fost depistat un caz de coronavirus. 

Consiliul Județean Ilfov se închide. O angajată, depistată pozitiv pentru coronavirus

Potrivit unui comunicat de presă transmis de CJ Ilfov, o angajată a fost depistată pozitiv pentru coronavirus.

NEWS ALERT! Dan Petrescu are coronavirus! Antrenorul CFR-ului a fost depistat pozitiv cu COVID-19

"Unul dintre colegii noştri a fost confirmat ca având COVID-19. Îi dorim multă sănătate şi puterea de a trece peste această încercare. Pozitivarea testului s-a făcut în cursul serii trecute, prin urmare conducerea CJ Ilfov a decis ca întreaga activitate să se suspende de azi până vineri inclusiv, timp în care se va face testarea tuturor angajaţilor şi clădirea va fi dezinfectată metru cu metru, prin nebulizare. De luni se va relua activitatea. Ne dorim ca toţi angajaţii noştri să fie sănătoşi şi să prevenim orice fel de îmbolnăvire", se arată într-n comunicat al CJ Ilfov.

Documentul care cutremură România. Condițiile pentru starea de urgență, îndeplinite între 1-3 august. Autoritățile așteaptă un milion de cazuri în luna septembrie

Marian Petrache, președintele CJ Ilfov, a declarat că femeia crede că a luat virusul de la metrou.

„Din discuțiile cu dumneaei, se pare că de la metrou a luat virusul. Sunt șase persoane cu contact direct”, a spus Petrache, potrivit Digi24.

Potrivit sursei citate, de începutul pandemiei, activitatea s-a modificat considerabil, schimbându-se orele de venire la serviciu, pe ture, amenajându-se încăperi de lucru în plus, iar dezinfectarea suprafeţelor s-a făcut de mai multe ori pe zi, în fiecare vineri efectuându-se dezinfectarea totală. De asemenea, s-au asigurat câte trei măşti pe zi pentru fiecare dintre angajaţi. Lucrul cu publicul a fost oprit şi întreaga interacţiune s-a făcut online.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” a Marii Britanii. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri