Antena Căutare

Claas pentru agricultori cu clasa!

Domeniul agriculturii a fost intotdeauna unul greu si care a necesitat munca indiferent de sezon. Insa, roadele acestei indeletniciri sunt dulci, odata ce recolta este gata.

Claas pentru agricultori cu clasa!
Claas pentru agricultori cu clasa!

Tractorsud.ro cunoaste exigentele agricultorilor mai bine ca oricine. Fiind un furnizor online specializat in comercializarea de piese de schimb pentru tractoare si combine, clientii gasesc cu usurinta piese Claas sau pentru orice alt brand. De asemenea, tot de pe acest site se pot aproviziona cu pesticide, erbicide, ingrasamant sau accesorii si piese pentru utilajele lor.

Brand-ul Claas, comercializat si de Tractorsud.ro, a devenit sinonim cu automatizarea agriculturii, deoarece este un producator cu traditie si cu o reputatie pe masura. In materie de combine, modelul Tucano 580-550 ramane una din cele mai noi inovatii de la Claas. Avantajele sistemului APS HYBRID se dovedesc a fi deosebit de eficiente in conditii dificile. Datorita reglarii separate a sistemului de treiere APS si a separarii reziduale a boabelor ROTO PLUS, masina poate fi parametrizata precis in functie de conditiile de moment. Toate regimurile si parametrii pot fi verificati cu usurinta pe CEBIS.

Avantajele esentiale ale sistemului CLAAS, disponibil din fericire si pe Tractorsud.ro, apar inca de la prima folosire. Acceleratia recoltei de la 3 m / s la 20 m / s, si chiar inainte de a ajunge la bataie, declanseaza un lant de procese extrem de eficiente:

-Accelerarea recoltei asigura o mai buna separare.

-Fluxul de cultura este deosebit de regulat si pana la 33% mai rapid.

-Cantitatea de boabe separate este semnificativ mai mare datorita cresterii fortei centrifuge.

-Pana la 30% din boabe sunt pre-separate la nivelul contra-APS, direct sub accelerator, ceea ce duce la reducerea stresului asupra concavei principale.

APS imbunatateste performanta masinariei cu pana la 20%, fara a creste consumul de combustibil.

Pe sistemul de treierare APS, concava principala infasoara masina mai mult decat pe masinile conventionale. Acest lucru ofera un invelis exceptional de 151 °. Prin urmare, beneficiati de o treierare mai buna datorita unei suprafete mari de frecare. Viteza mixerului este mai mica, iar consumul scade.

Concava MULTICROP este proiectata sa recolteze practic toate tipurile de culturi. Este formata din 3 cosuri usor de inlocuit pentru a minimiza timpii de conversie si a maximiza rentabilitatea masinii.

Contorul concav este reglat de pe scaunul soferului cu ajutorul unui control hidraulic. Prin urmare, poate fi adaptat imediat la schimbarile conditiilor de treierare in timpul constructiei. Reglarea sincronizata a APS si a concavei principale garanteaza o calitate optima a procesului de treierat in acest context.

O protectie de resetare hidraulica integrata protejeaza mixerul si concava impotriva avariilor cauzate de corpurile straine si permite performanta maxima a masinii, fara niciun risc. Concavele, supuse presiunii hidraulice, se deschid in cazul varfurilor de presiune, apoi revin automat la pozitia lor initiala de lucru.

Diferenta de a produce o recolta buna consta in micile detalii care impreuna alcatuiesc un sistem complex la o astfel de masinarie. Toate echipamentele Claas de la Tractorsud.ro trec printr-o inspectie destul de riguroasa inainte de a fi comercializate. Tractorsud.ro ofera sansa micilor si marilor agricultori de a se aproviziona cu piese combina Claas pentru schimburi periodice de sezon!

Constanţa: O asistentă medicală de 42 de ani de la UPU a făcut atac cerebral în timpul serviciului... Elevii din provincie nu au nicio șansă! Diferențe uriașe, situații aberante: Un copil din București, cu patru ani înaint...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x