Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Burlacul

Maria Ghiorghiu ar putea ști unde este Elodia! Clarvăzătoarea a descris cum i-a fost ascuns cadavrul. "Văd drumul spre pădure și un sac negru"

Viziune înfiorătoare a clarvăzătoarei Maria Ghiorghiu, cu referire la un caz deja celebru în România, cel al Elodiei Ghinescu, avocata ucisă de fostul soț, care a fost condamnat la închisoare pe viață, deși cadavrul nu a fost găsit. 

Viziune înfiorătoare a clarvăzătoarei Maria Ghiorghiu, cu referire la un caz deja celebru în România, cel al Elodiei Ghinescu, avocata ucisă de fostul soț, condamnat la închisoare pe viață, deși cadavrul nu a fost găsit.

Deși Maria Ghiorghiu nu pomenește numele Elodiei, sugerează faptul că este vorba de o crimă în care corpul victimei nu a fost identificat de anchetatori.

"În acest moment, chiar daca eram cu ochii pe monitor, vad in spatele meu inspre Est, vad un Cer de ziua si un copac mai inalt si cu multe ramuri groase, cu o coroana frumoasa si infrunzita.

Vad o silueta care se chinuia ca sa agaţe de ramurile copacului un sac de nailon de culoare neagra. Sacul era facut ca un balot, iar in sac parea a fi un cadavru.
Lungimea sacului negru, dar si volumul lui, era de statura unui om. Sacul era legat bine cu sfoara groasa de cânepa.

Silueta atletica, a ridicat cu greu sacul cu un posibil cadavru, l-a ridicat cu un carlig lung si l-a agăţat în crengile copacului înverzit. Persoana care a facut aceasta nu o vedeam decat din spate si părea ca era cocoţat pe ceva mai inalt de a putut ajunge la crengile copacului.

Pâna la urma, a agăţat ca intr-un cui "balotul "negru in copac.

Dragii mei, vom auzi de aceasta posibilă crimă fara cadavru, dar pâna la urmă acesta va fi gasit in copac agaţat.

Sa ne rugam dragilor la BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI ca sa ne ierte si sa ne ajute pe noi robii Săi, sa ne apere de tot necazul si de toata suferinţa, Amin", a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul personal.

Recomandari