Antena Căutare

Eroul zilei! El este preotul care a construit o casă de la zero pentru 800 de copii orfani după ce a avut un vis

Când crezi în visul tău, el devine realitate! O spune un preot din Constanţa, care și-a propus să construiască un cămin pentru copiii abandonaţi, după ce a avut un vis.

Minunea de la Techirghiol! El este trimisul lui Dumnezeu pe pământ! Părintele Claudiu Banu a renunțat la propria casă ca să își urmeze visul și să construiască adăpost pentru 800 de copii orfani „În urmă cu patru ani, am avut un vis. M-am visat înconjurat de ...''

Când crezi în visul tău, el devine realitate! Asta o spune un preot din Constanţa, care și-a propus să construiască un cămin pentru copiii abandonaţi, după ce a avut un vis.

Claudiu Banu plecat de la zero, dar cu ajutorul comunităţii din Techirghiol a reuşit să ridice, în patru ani, o clădire în care ar putea să găzduiască şi 50 de copii. Preotul a strâns din donaţii 200.000 de euro şi cu ajutorul voluntarilor a ridicat construcţia care are 17 camere. Acesta nu este însă singurul proiect al preotului din Techirghiol. Din toamnă, vrea să înceapă construcţia unei case pentru bătrâni abandonaţi.

Părintele a visat că era înconjurat de mulți copii și după ce i-a mărturisit soției, acesta s-a dus la duhovnicul său pentru a i se dezvălui.

Duhovnicul i-a spus ,,Să lași ca Dumnezeu să îți arate ce trebuie să se întâmple''
După scurt timp, la sosirea celui de-al treilea copil al său, părintele Claudiu primește o casă pentru familia sa. Atunci bărbatul a simțit că trebuie să își urmeze cu adevărat visul și să le construiască copilașilor fără cămin un adăpost desupra capului.
Urmărește întreaga stire în materialul video:

Preotul Claudiu Banu nu este la primul gest de omenie și iubire pe care îl face. Parohul este cunoscut ca un bun și iubitor de oameni în nevoie, un preot devotat muncii sale. De curând, părintele a cedat haina sa unui om înfrigurat, căci el avea mai multă nevoie de ea.

Un alt moment de bunătate și credință a fost atunci când după incendierea Bisericii Sfântului Mucenic Mina din Constanța, părintele a făcut un apel la persoanele de pe Facebook:,, Aștept persoanele sau persoana care a încercat incendierea Bisericii Sfântului Mina, seara trecută, să vină să se spovedească. Nu vreau să-și ardă sufletul''.

Este oficial! Guvernul a luat decizia în privința minivacanței românilor! Cât vor avea liber bugetarii... Degeaba ne-am bucurat de creșterea salariilor! Patronii anunță un val de concedieri, în următoarea perioadă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x