Antena Căutare

Aici vin sute de copii! Clinica de Stomatologie infantila din Iasi, un adevarat focar de infectie

Cancerul spitalelor romanesti se extinde si la clinicile mici. Lipsa de fonduri a deschis calea unei mizerii de nedescris in Clinica de Stomatologie infantila din Iasi. Nu s-au gasit bani nici macar pentru o femeie de serviciu. Parintii sunt revoltati, dar se resemneaza cu gandul unui tratament gratuit, pentru copiii lor.

E un loc in care intra zilnic zeci de copii, dar in care n-a mai intrat, de luni bune, o femeie de serviciu. De calmante ar fi nevoie, mai ales dupa ce intri in toaleta. Aici, sunt incalcate toate regulile de igiena. De fapt, daca nu s-ar vedea petele de cafea peste tot, ai spune ca e o cladire parasita. Fotoliile sunt parca aduse de la muzeu. Zidurile stau sa se darame pe pacienti. Iar usile abia se tin. In acte, nu exista nici macar un post de femeie de servciu.

Si totusi, parintii isi aduc copiii aici. Ii sperie mizeria care domneste in ceea ce ar fi trebuit sa fie un exemplu de curatenie. Le convine insa tratamentul gratuit. Resemnati, revin oricand au nevoie.

Sistemul public sanitar din Romania are carii la fel de adanci precum gaurile din buget.

Sperantele sunt tinute in viata de o mutare. Clinica de stomatologie infantila din Iasi va trece din carca Spitalului Sfantul Spiridon in bratele Universitatii de Medicina.

Dumitru Tudor va fi cercetat in libertate pentru santajarea sotilor Reghecampf... Povestea "pustiului din farmacie" a impresionat intreaga tara. "Respect infinit pentru cel ce e in mizeri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x