Antena Căutare

Clinica din Galati unde a fost operata femeia care a murit dupa interventia de liposuctie ar putea fi inchisa

Clinica din Galati unde a fost operata femeia care a murit dupa interventia de liposuctie ar putea fi inchisa. Autoritatile vor face un control la sange pentru a vedea daca sunt descoperite si alte nereguli. Azi, poarta clinicii era incuiata iar medicul acuzat, de negasit. Intre timp, familia a mai depus o plangere la Directia de Sanatate Publica.

Durerea pare fara sfarsit pentru rudele femeii de 36 de ani, trezite parca dintr-un negru cosmar.

Oamenii spun ca nu vor avea liniste pana cand cel care a gresit nu va fi pedepsit. Primul pe lista este medicul Calin Dobos, medicul multor vedete de la noi, printre care si Gina Pistol.

“Am avut probleme cu buza superioara. Eu pot sa va spun ca am fost foarte multumita de sevicii si chiar am mai recomandat unei prietene sa mearga la domnul doctor”, a spus vedeta.

Desi nu avea licenta decat pentru chirurgie maxilo-faciala, doctorul i-a facut brailencei operatia de liposuctie. Ieri, in urma necropsiei, s-a stabilit ca perforarea intestinului subtire este una dintre cauzele mortii femeii. Azi, clinica la care lucreaza medicul era inchisa.

Autotitatile vor verifica toate documentele clinicii, inclusiv personalul care lucreaza, inclusiv protocoalele operatorii. Clinica ar putea ramane inchisa.

Dana Patriciu: "Sotul meu nu mai este in deplinatatea facultatilor mintale"... UPDATE Femeia care s-a aruncat de la etajul 17 al Hotelului Intercontinental a lasat un bilet de adio...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x