Antena Căutare

Milioane de vizualizări pentru un clip despre România făcut de un francez: „Pun țuica în sticle de Evian și San Pellegrino”

România văzută prin ochii unui vlogger francez cu origini mioritice. Așa s-ar putea traduce filmulețul realizat de Ciprian sau Cyprien, în varianta pariziană, care le-a oferit câteva sfaturi utile conaționalilor referitoare la modul de viață al românilor, dar și câteva puncte de interes din Capitală

România văzută prin ochii unui vlogger francez cu origini mioritice. Așa s-ar putea traduce filmulețul realizat de Ciprian sau Cyprien, în varianta pariziană, care le-a oferit câteva sfaturi utile conaționalilor referitoare la modul de viață al românilor, dar și câteva puncte de interes din Capitală.

Filmulețul e amuzant și a strâns aproape 7 milioane de vizualizări într-o singură lună, iar din prezentarea tânărului Ciprian putem afla și cum privesc străinii anumite situații obișnuite pentru noi.

Primul și cel mai interesant sfat este cel legat de apa plată. Ciprian își sfătuiește urmăritorii să aibă grijă atunci când beau apă dintr-o sticlă de plastic pentru că ar putea avea surpriza să constate că acolo este... țuică: „Aveți mare grijă când consumați apă din plastic. În România alcoolul se face acasă și se îmbuteliază în peturi de Evian, San Pellegrino sau Cristaline. Țuica o întâlnești la tot pasul, iar bunica e o mare amatoare de licoarea magică”, spune vloggerul francez care se trage din părinți români.

Și modul de adresare al oamenilor este atent analizat de Ciprian: „Când vorbesc cu bunica, deși n-o înțeleg foarte bine, am senzația că vorbește cu un câine”.

Sângele apă nu se face. Francezul își face milă și prezintă și câteva puncte de atracție din București pentru cei care ne vor vizita țara în viitor, ghidându-se după sfaturile lui.

Accident grav la Sibiu! Un minor a murit și patru persoane au fost rănite după puternicul impact... Teatrul românesc este în doliu! S-a stins din viață la vârsta de 88 de ani departe de casă. Marele om de teatru, Radu Pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x