Căutare Live

Clipe de GROAZĂ pe străzile din Mioveni!Un control de rutină s-a transformat într-o urmărire ca-n filme, încheiată cu focuri de armă!

A fost panică aseară pe străzile din Mioveni unde poliţiştii au urmărit o maşină condusă de un minor. Un adolescent se plimba prin oraş cu o maşină care trebuia să ajungă în service-ul tatălui său. La un control de rutină, poliţiştii au încercat să-l tragă pe dreapta, dar băiatul de 16 ani a refuzat să oprească.

A fost panică aseară pe străzile din Mioveni unde poliţiştii au urmărit o maşină condusă de un minor.

Un adolescent se plimba prin oraş cu o maşină care trebuia să ajungă în service-ul tatălui său. La un control de rutină, poliţiştii au încercat să-l tragă pe dreapta, dar băiatul de 16 ani a refuzat să oprească.

Ipoteză ŞOC în cazul incendiilor DEVASTATOARE din Grecia! Bilanţul MORŢII creşte în fiecare oră!... Cum te protejezi și cum intervii în caz de incendiu? Iată principalele reguli...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri