Antena Căutare

"Mami, respiră, respiră! Când au căzut măștile de oxigen, am crezut că vom muri!" Clipe de groază pentru zeci de români, la bordul unui avion

Zeci de români au trăit clipe de groază la bordul unui avion care-i ducea spre Dublin. La o oră şi jumătate de la decolare, undeva deasupra Slovaciei, aeronava s-a depresurizat. La bord s-a instalat panica în clipa în care măştile de oxigen au căzut. Avionul a efectuat o aterizare de urgenţă.

Zeci de români au trăit clipe de groază la bordul unui avion care-i ducea spre Dublin. La o oră şi jumătate de la decolare, undeva deasupra Slovaciei, aeronava s-a depresurizat. La bord s-a instalat panica în clipa în care măştile de oxigen au căzut.

Potrivit martorilor aflaţi în avion, totul a început la câteva zeci de minute de la decolare, în timp ce aeronava se afla deasupra Slovaciei.

Avionul s-ar fi depresurizat şi ar fi început să miroasă a fum, moment în care măştile de oxigen au căzut, iar oamenii au început să se panicheze.

"Eşti ok, mami? Eşti ok? Respiră! Respiră!", se aude pe filmarea ajunsă pe internet.

Avionul a efectuat o aterizare de urgenţă.

Pe ei nu i-au vrut părinții lor! Câți copii au fost PĂRĂSIȚI în primul semestru al anului în România... Schimbări drastice la BACALAUREAT și la EVALUAREA NAȚIONALĂ! Cum vor arăta subiectele și când vor fi publicate modele ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x