Antena Căutare

Clipe de groază! Tavanul unui bloc nou din Popești Leordeni a căzut peste o mamă și fetița ei (VIDEO)

O nenorocire a fost evitată ca prin minune într-un bloc nou construit din apropierea Bucureştiului. Tavanul unui apartament s-a prăbuşit peste o mamă şi copilul ei, în timp ce dormeau.

O nenorocire a fost evitată ca prin minune într-un bloc nou construit din apropierea Bucureştiului. Tavanul unui apartament s-a prăbuşit peste o mamă şi copilul ei, în timp ce dormeau.

Fetiţa a fost rănită şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Şi nu este primul incident care se petrece în complexul de locuinţe din Popeşti Leordeni.

În materialul video de mai sus se poate vedea că este vorba despre o bucată mare de tavan ce s-a desprins, lucru ce ar fi putut cauza o adevărată tragedie.

Atât în apartamentele vecinilor, cât şi pe casa scării ar fi fost probleme similare în ultimele săptămâni. Femeia rănită în timp ce dormea a depus o plângere penală împotriva dezvoltatorului imobilului.

Nu este un caz izolat și experții din domeniul construcțiilor recomandă prudență celor care aleg să cumpere apartamente în blocuri noi. Clienții trebuie să se asigure că dezvoltatorul a respectat toate cerințele în procesul de construcție a blocului și că acesta întrunește standardele de calitate prezentate cumpărătorilor.

Urmărește materialul video ca să vezi imagini din apartamentul cu pricina!

Rezultate Loto 6/49 din 25 iulie 2019. Report uriaș la Joker! Numere Loto, azi... Cum pregătești înființarea culturii de rapiță. Sfaturi pentru alegerea hibrizilor de rapiță...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x