Antena Căutare

Clipe de panică pe scara unui avion care urma să decoleze din București! Un pasager a murit sub ochii celorlalți pasageri

Clipe de panică pe scara unui avion al unei companii low-cost, care urma să zboare pe ruta București - Pescara, după ce unul dintre pasageri a murit.

Clipe de panică pe scara unui avion al unei companii low-cost, care urma să zboare pe ruta București - Pescara, după ce unul dintre pasageri a murit.

Avionul trebuia să decoleze din București la ora 11:30, însă în timpul îmbarcării un bărbat de 28 de ani a făcut un infarct și a decedat. El se afla în acel moment chiar în tunelul de îmbarcare.

Zborul spre Italia va fi reluat la ora 15:30.

“În timpul îmbarcării zborului Wizz Air W6 3121 de la Bucureşti spre Pescara (din data de 3 octombrie) unul dintre pasageri a avut o urgenţă medicală pe podul mobil de îmbarcare al terminalului. În conformitate cu procedurile de operare, echipajul a întrerupt imediat îmbarcarea și a solicitat intervenţia medicilor. Wizz Air regretă să confirme că, în ciuda asistenței medicale de specialitate oferite imediat de către echipa medicală a aeroportului, viaţa pasagerului nu a putut fi salvată. Din motive de confidențialitate, nu sunt disponibile informații în legătură cu pasagerul sau problema medicală. Wizz Air transmite sincere condoleanțe familiei pasagerului”, se arată în comunicatul companiei ungurești.

Ridică-te, Răzvane, și umblă! Tânărul din Câmpina, aruncat în scaun cu rotile, a făcut primii pași după 22 de ani... Nu bine au început şcoala, că au parte şi de o minivacanţă! Ministerul Educaţiei anunţă zi liberă joi pentru elevii din ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x