Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Cluj: 50 de oameni confirmaţi cu coronavirus, toţi sunt asimptomatici. Aceștia sunt de la un centru de îngrijire a vârstnicilor

Cinci angajaţi şi 45 de pacienţi de la un centru de îngrijire a vârstnicilor din judeţul Cluj au fost confirmaţi cu coronavirus, a anunţat, duminică seară, Prefectura Cluj. Toate persoanele sunt asimptomatice şi vor fi duse la spitale din Cluj-Napoca.

”La Centrul pentru persoane vârstnice din localitatea Sântioana, comuna Ţaga, ca urmare a testării personalului la ieşirea din tura de 14 zile, au fost depistaţi 5 dintre angajaţi pozitivi Covid19, asimptomatici, în condiţiile în care la testarea obligatorie la intrarea în tură erau negativi”, a transmis, duminică seară, Prefectura Cluj.

Potrivit sursei citate, s-a luat măsura testării tuturor 56 de locatari ai centrului, fiind depistaţi 45 de pozitivi, asimptomatici.

”Aceştia vor fi transportaţi la spitalele dedicate din Cluj-Napoca. Restul locatarilor negativi vor fi mutaţi intr-o clădire separată, până la finalizarea procedurilor de dezinfecţie şi nebulizare a clădirii principale”, a mai transmis Prefectura Cluj.

Duminică la prânz, în judeţul Cluj erau confirmate 463 de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Sursa : news.ro

Recomandari