Căutare Live

Cluj: O asistentă a fost rănită, după ce ambulanţa în care se afla a fost implicată într-un accident rutier

O asistentă medicală a fost rănită, marţi, după ce ambulanţa în care se afla a fost implicată într-un accident rutier produs pe strada Avram Iancu din municipiul Cluj-Napoca. Ambulanţa, care avea semnalele acustice şi luminoase pornite, a pătruns în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului şi s-a ciocnit cu un autoturism.

”Accident la intersecţia str. Avram Iancu cu str. Calea Turzii, în care a fost implicat un autoturism şi o ambulanţă. Conducătorul ambulanţei ar fi pătruns în intersecţie pe culoare roşie a semaforului, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune”, a transmis, marţi, IPJ Cluj.

În urma accidentului, o asistentă din ambulanţă, ocupantă a locului din dreapta, a suferit leziuni corporale, fiind transportată la spital.

ISU Cluj a precizat că asistentaa fost preluată de un alt echipaj, iar ambulanţa implicată în accident nu avea pacient.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Revoltător! Românilor care intră în țară li se cer, la graniță, sute de euro pentru a fi duși în județele de domiciliu, ...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri