Antena Căutare

I-a tuşit în față unui poliţist din Cluj și i-a spus că îi dă coronavirus! Cum va fi pedepsit

Un bărbat care a tuşit în faţa unui poliţist local din Cluj-Napoca, ameninţându-l că îi transmite coronavirus, în urmă cu două săptămâni, a fost condamnat la şase luni de închisoare cu suspendare.

I-a tuşit în față unui poliţist din Cluj și i-a spus că îi dă coronavirus! Cum va fi pedepsit
I-a tuşit în față unui poliţist din Cluj și i-a spus că îi dă coronavirus! Cum va fi pedepsit

Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că pe data de 10 aprilie, între procuror şi un bărbat a fost încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei privind comiterea infracţiunii de ultraj.

Pe data de 28 martie, în jurul orei 23.30, un poliţist local a încercat să împiedice plecarea din Unitatea de Primire Urgenţe Cluj-Napoca a unui bărbat.

„Inculpatul B.I. l-a ameninţat pe acesta cu transmiterea bolii infectocontagioase Covid-19, prin tuşirea intenţionată, după înlăturarea măştii de protecţie, în direcţia feţei poliţistul local, de la o distanţă de aproximativ un metru, doi metri, cauzându-i, astfel, o stare de temere acestuia din urmă, motiv pentru care s-a oprit şi s-a retras uşor în spate”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Citește și: O polițistă de 21 de ani a fost mușcată pe stradă, de un bărbat care a refuzat să respecte izolarea! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! FOTO

Astfel, în cadrul acordului de vinovăţie, bărbatul a fost condamnat la şase luni de închisoare, cu suspendare, stabilindu-se un termen de supraveghere de doi ani.

Totodată, bărbatul este obligat să urmeze un curs de pregătire şcolară sau de calificare profesională şi să preteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 60 de zile, la Primăria municipiului Cluj-Napoca sau Primăria comunei Baciu.

Acordul de recunoaştere a vinovăţiei va fi trimis Judecătoriei Cluj-Napoca.

Sursa: news.ro.

Vrei să faci un grătar de Florii sau de Paște? Poliția are un mesaj pentru tine! Cât ar putea să te coste. „Atenție!”... Premierul Ludovic Orban, declarații de ultim moment, la Observator. Ce se întâmplă, până la urmă, cu salariile bugetaril...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x