Antena Căutare

Clujul, cel mai sigur oraș din România în ce privește siguranța. Vezi pe ce loc se clasează celelalte orașe

Orașul Cluj Napoca a fost cotat ca fiind cel mai sigur oraș din țară și este clasat pe locul al 13-lea în lume, în ce privește siguranța.

După ce specialiştii de la Numbeo au dat publicităţii topul celor mai sigure oraşe din lume,Clujul este în 2020, pe primul loc în România, scrie actualdecluj.ro

Cluj-Napoca are o rată de siguranţă de 80,31% şi depăşeşte oraşe precum Helsinki, Tokyo, Viena sau Copenhaga, fiind pe locul 13 în topul celor mai sigure oraşe din lume.
Aceeași sursă scrie că pe locul doi după Cluj este Braşovul, având o rată de 77,65% siguranţă, şi de Timişoara, 76,04%, în timp ce Bucureşti ocupă abia locul al cincilea pe România, la nivel de siguranţă, din cele cinci oraşe din ţara noastră câte au fost luate în calcul de specialiştii Numbeo, conform observator.tv.

Rata de siguranţă se bazează pe o formulă ce ia în calcul detalii precum numărul de crimie comise, numărul de jafuri, numărul de spargeri date, numărul de furturi de maşini, numărul de amenzi date pentru furturi din buzunare.

Pe locul întâi, în ce privește siguranța, Abu Dhabi, din Emiratele Arabe Unite, a fost clasat de specialiști, cu o rată de siguranţă de 88,67%. Urmează Doha, din Qatar, cu 88,52% rată de siguranţă, şi Taipei, din Taiwan, cu 85,8% rată de siguranţă, scrie sursa precizată.

Se închid școlile și grădinițele! Lista unităților școlare ce își suspendă cursurile în următoarele zile... Vaccinarea copiilor ar putea deveni obligatorie în România din februarie! Amendă uriașă și alte consecințe grave pentru ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x