Căutare Live

CNAB: Din cauza ceţii, avioanele au înregistrat întârzieri la decolare, în general de 30-40 minute, dar şi la aterizare, pe aeroporturile din Bucureşti. Unele companii ar putea decide anularea unor curse

Traficul pe aeroporturile din Bucureşti se desfăşoara normal, în condiţii de vizibilitate redusă, a anunţat marţi Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB), care precizează că avioanele au înregistrat întârzieri la decolare, în general de 30-40 minute, dar şi la aterizare, din cauza ceţii.

"Din cauza ceţii şi a operaţiunilor de degivrare s-au înregistrat întârzieri la decolare, în general de 30-40 minute, dar şi la aterizare. Este posibil ca, din cauza vizibilităţii reduse, unii operatori aerieni să ia decizia anularii unor curse", arată CNAB într-un comunicat.

Compania le recomandă pasagerilor să verifice situaţia zborului lor.

"În consecinţă, recomandăm pasagerilor să verifice, la companiile aeriene, situaţia zborului lor", mai informează compania.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti şi-a început activitatea la data de 5 februarie 2010 şi asigură coordonarea operaţională şi managementul celor două aeroporturi ale Capitalei. CNAB a fost înfiinţată prin fuziunea societăţilor care gestionau aeroporturile bucureştene: Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu.


Sursa : news.ro

Un câine a fost împușcat în cap, la o sută de metri de casa proprietarilor. Mesajul făcut public pe Facebook: ”Să mori î... Declinul demografic a încetinit în noiembrie 2019, în principal datorită creşterii natalităţii...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri