Antena Căutare

Cozi uriașe la Vama Nădlac. Eugen Terteleac, preşedintele Asociaţiei Românilor din Italia: ”Românii vor să moară în țara lor!”

Noul tip de coronavirus care se răspândește cu repeziciune și în zeci de țări din Europa aduce românii acasă. La această oră, la Vama Nădlac, sunt cozi uriașe de mașini. 

Aproape două milioane de români trăiesc în Italia, iar acum, după ce România a suspendat zborile din și către această țară, oamenii au găsit alte metode pentru a ajunge acasă.

Astfel, la această oră, s-au format cozi uriașe la Vama Nădlac.

Cozi uriașe la Vama Nădlac. Eugen Terteleac, preşedintele Asociaţiei Românilor din Italia: ”Românii vor să moară în țara lor!”

Coronavirus în România. Klaus Iohannis, apel pentru români: „De asta depinde viața noastră”

Eugen Terteleac, preşedintele Asociaţiei Românilor din Italia, tocmai a spus în cadrul unei emisiuni, că sunt 500.000 de români în Italia care lucrau la negru și acum vor acasă, în România, ”să moară în țara lor”.

29 de persoane infectate, în România

Medicii au confirmat, în această seară, un nou caz de infectare cu coronavirus. O femeie în vârstă de 47 de ani, din București a fost confirmată cu COVID-19, iar bilanțul a ajuns astfel la 29 de români infectați.

Klaus Iohannis, mesaj pentru românii din Italia, pe fondul crizei coronavirus... Şefa Direcţiei de Sănătate Publică Timiş, Cornelia Malac, demisă din funcţie în plină criză de coronavirus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x