Antena Căutare

COD GALBEN DE CANICULA in weekend. Vezi care sunt judetele afectate!

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de canicula pentru acest weekend. In Capitala si alte 22 de judete din sudul si estul tarii temperaturile vor ajunge pana la 38-39 de grade Celsius. 

Avertizarea cod galben de canicula vizeaza Capitala si judetele Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Calarasi, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Vaslui, Iasi, Botosani, Neamt, Bacau, Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita, Arges si Valcea.

Sambata si duminica, in regiunile sudice si estice canicula va persista, se vor inregistra frecvent valori de 36 - 38 de grade si izolat 39 de grade, iar disconfortul termic se va mentine accentuat, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

Duminica dupa-amiaza se vor inregistra, local, valori termice de 35-37 de grade si in regiunile vestice si centrale, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge si izolat va depasi pragul critic de 80.

FOTO: INMH

Doi politisti si un detinut, cercetati in cazul amenintarilor cu moartea la adresa judecatoarei Aspazia Cojocaru... Piatra Neamt: Un iranian a fost prins in timp ce incerca sa vanda zece kilograme de opiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x