Antena Căutare

Cod galben de ceaţă, în patru judeţe

Meteorologii au emis, sâmbătă dimineaţă, atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă în judeţele Arad, Timiş, Sălaj şi Satu Mare, unde ceaţa duce la scăderea vizibilităţii.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare nowcasting valabilă până la ora 11.00, în mai multe zone din judeţul Sălaj şi în zona joasă a judeţului Satu Mare, unde se va semnala ceaţă care determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 de metri.

O altă atenţionare, valabilă până la ora 10.00, vizează judeţele Arad şi Timiş, unde ceaţa va determina reducerea vizibilităţii local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Zona de munte a judeţelor Caraş-Severin şi Hunedoara este sub cod galben, tot până la ora 10.00. La altitudini de peste 1.800 de metri, vor fi intensificări ale vântului cu viteze care vor atinge la rafală 90-110 km/h şi transport de zăpadă.

Sursa : news.ro

Încă 53 de cazuri nou-confirmate de rujeolă, raportate în ultima săptămână... Au apărut primele imagini de la atacul armat de la amanet. Cine este bărbatul care a tras cu pistolul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x