Căutare Live

Alertă! Este Cod galben de inundații pe Dunăre! Zonele aflate în pericol, în următoarele zile

O atenționare de Cod galben de inundații pe Dunăre a fost emisă, vineri, pentru următoarele zile, de Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor.

O atenționare de Cod galben de inundații pe Dunăre a fost emisă, vineri, pentru următoarele zile, de Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor.

Avertizarea de Cod galben de inundații pe Dunăre, sector aval SHEN Porţile de Fier, este valabilă începând de vineri, ora 14.00, până pe 25 iunie.

Potrivit Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor, Codul galben de inundații pe Dunăre a fost emis având în vedere situaţia hidrologică actuală şi prognoza evoluţiei situaţiei hidrometeorologice din Bazinul Dunării în amonte de intrarea în ţară (secţiunea Baziaş).

Conform hidrologilor, se vor menţine ȋn continuare debite şi niveluri ridicate pe sectorul românesc al Dunării, aval de SHEN Porţile de Fier, cu depăşirea fazelor de apărare.

Începând de vineri, ora 14.00, până luni, la ora 16.00, Codul galben de inundații pe Dunăre, pe sectorul aval Calafat - Călăraşi, vizează judeţele Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu şi Călăraşi.

Totodată, începând de vineri, ora 14.00, până pe 25 iunie, ora 16.00, Codul galben de inundații pe Dunăre, aval Călăraşi şi ȋn Delta Dunării, vizează judeţele Călăraşi, Ialomiţa, Brăila, Galaţi, Constanţa şi Tulcea.

Fotbalist celebru, implicat într-un accident rutier, la Buzău! Bărbatul a salvat un bătrân de 82 de ani... Panică la Constanța, din cauza unui bagaj suspect! Ce au descoperit polițiștii în valiza abandonată este incredibil - Fo...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri