Căutare Live

Cod galben de inundaţii pentru 13 judeţe cauzate de topirea rapidă a zăpezii şi de ploile abundente! Lista cu zonele afectate

În unele judeţe sunt deja probleme. Pompierii voluntari din Teleorman au intervenit cu motopompe ca să poată scoate apa din gospodării. Însă există şi locuri în care edilii locali nici măcar nu i-au anunţat pe oameni că vin apele.

În unele judeţe sunt deja probleme. Pompierii voluntari din Teleorman au intervenit cu motopompe ca să poată scoate apa din gospodării. Însă există şi locuri în care edilii locali nici măcar nu i-au anunţat pe oameni că vin apele.

Prognoza ANM pentru următoarele două săptămâni! VREMEA se va SCHIMBA RADICAL în următoarea PERIOADĂ

Pompierii scot apa cu motopompele din gospodăriile din Teleorman. Nu e mare. Doar câţiva centimetri, dar e bine să fie eliminată cât mai repede. În cealaltă parte a ţării, în Bistriţa-Năsăud, puhoiul încă nu a lovit, dar este iminent, spun hidrologii. Şi totuşi, în pe marginea râului Someşul Mare, în comuna Nimigea, nimeni nu ştie nimic.

Marți seară, în jurul orei 21, am primit o atenţionare hidrologică de cod galben. Sunt posibile scurgeri de pe versanţi, torenţi, viituri posibile, depăşiri ale cotelor de atenţionare.

Pompierii voluntari sunt deja pregătiţi cu saci cu nisip, motopompe, dar şi buldoexcavator. În caz de forţă majoră şi cei de la ISU Bistriţa-Năsăud sunt pregătiţi să intervină. Atenţionarea de cod galben este valabilă până mâine la ora 16 pentru râuri din judeţele Maramureş, Satu Mare, Bistriţa Năsăud, Sӑlaj, Bihor, Cluj, Arad şi Hunedoara. Pentru Caraş-Severin, Timiş, Mehedinţi, Dolj şi Olt, codul expiră vineri.

Sfinții 40 de Mucenici. De ce se beau 44 de pahare cu vin, pe 9 martie... Fă singur CALCULUL şi află câţi BANI pierzi, de fapt! Cum te fură statul la PENSIE...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri