Antena Căutare

COD GALBEN DE NINSORI SI PLOI! Vremea se inrautateste in toata tara

Meteorologii au emis doua avertizari cod galben de ninsori si ploi, valabile in toate regiunile, incepand cu ora 17.00.

Precipitatiile vor afecta, incepand cu ora 17.00, Crisana, Maramuresul, nordul Moldovei, Transilvania si Oltenia, urmand sa se extinda, duminica, in toate regiunile.

Vremea se va inrautati treptat in vestul, centrul, nordul tarii si in zona de munte. Va ninge in Banat, Crisana, apoi si in Maramures si nordul Moldovei, iar in Transilvania si Oltenia vor fi precipitatii mixte. In zona montana si in Banat, cantitatile de precipitatii vor depasi, local, 25 de litri pe metru patrat si, izolat, 50 de litri pe metru patrat. Vantul va avea intensificari in sudul si sud-estul tarii, dar mai ales la munte si in sudul Banatului, unde va viscoli ninsoarea.

Al doilea cod galben este valabil de duminica, intre 8.00 si 20.00, cand vor fi precipitatii in toate regiunile. Astfel, va ninge in Banat, Crisana, Maramures, jumatatea de nord a Moldovei si in zona montana, vor fi precipitatii mixte in Transilvania si Oltenia, iar in Muntenia si Dobrogea va ploua.

Cantitatile de precipitatii vor depasi 25-30 de litri pe metru patrat in Carpatii Orientali si Meridionali si in Moldova. Tot duminica, in special in prima parte a zilei, vantul va avea intensificari, iar in Crisana, Banat si la munte va viscoli ninsoarea.

Romanii arunca doua milioane de tone de gunoi in fiecare an... Valeriu Tabara va fi operat luni. Fostul ministru al Agriculturii are picioarele zdrobite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x